Najava završne konferencije Hrvatsko-švicarskog istraživačkog programa (CSRP)

U četvrtak, 19. listopada 2023. u prostorijama Zagrebačkog inovacijskog centra ZICER (Paviljon 12 Zagrebačkog velesajma, I. kat) održat će se završna konferencija Hrvatsko-švicarskog istraživačkog programa 2017. – 2023. (CSRP) financiranog u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje. Programom je financirano 11 zajedničkih istraživačkih projekata hrvatskih i švicarskih znanstvenika, koji su se provodili u razdoblju od 2019. do 2023. Više informacija o programu i financiranim projektima možete pronaći u brošuri Programa.

Cjelodnevni program konferencije uključuje, osim predstavljanja rezultata samih projekata, i plenarno izlaganje predsjednika Švicarske akademije znanosti i umjetnosti prof. Marcela Tannera, okrugli stol o budućnosti istraživačkog okruženja u Hrvatskoj, predstavljanje budućih programa suradnje sa Švicarskom i brojne druge aktivnosti. Jezik konferencije je engleski.

Program konferencije i dodatne informacije možete pronaći i na mrežnim stranicama HRZZ-a: https://hrzz.hr/najave-zavrsne-konferencije-hrvatsko-svicarskog-istrazivackog-programa/

Pozivamo zainteresirane sudionike konferencije da se prijave putem obrasca.