OBJAVA POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U OKVIRU PROJEKTA PARTNERSKA BLOK DAROVNICA

Na stranicama Ureda za udruge objavljen je Poziv na dostavu projektnih prijedloga u sklopu projekta Partnerska blok darovnica.

Cilj Poziva pod nazivom “Osnaživanje hrvatsko-švicarskih partnerstava za lokalni društveno-ekonomski rast i razvoj” je unaprijediti ekonomski i društveni razvoj na lokalnim razinama u Hrvatskoj kroz suradnju i partnerstvo hrvatskih i švicarskih institucija, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te organizacija civilnoga društva.

Specifični ciljevi Poziva su:

  • doprinijeti održivom razvoju lokalnih zajednica i unaprijediti kvalitetu života kroz razmjenu znanja i iskustava;
  • osnažiti partnerstva hrvatskih i švicarskih institucija, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te organizacija civilnoga društva;
  • doprinijeti povećanju lokalnih (administrativnih, organizacijskih i suradničkih) kapaciteta za upravljanje lokalnim ekonomskim i društvenim razvojem.

Tip natječaja: Otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Na natječaj se može javiti udruga koja je osnovana, registrirana i djeluje sukladno Zakonu o udrugama (NN 74/14, 70/17). Projekt se mora provoditi u partnerstvu s jednim ili više partnera. Prijavitelj mora djelovati u partnerstvu s najmanje jednim partnerom iz Švicarske.

Više informacija o samoj prijavi kao i upute možete pronaći na stranicama Ureda za udruge.